Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Tereza Bebarová upekla banánovou bábovku s čokoládou: Je super jednoduchá, vláčná a neskutečně dobrá, říká herečka
suslajda uvařila 30. 4. 2015 17:23 Kuřecí stehenní plátek s houbovo-zeleninovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Retro chalupářská pomazánka z vařených vajíček, měkkého salámu a tatarské omáčky je velmi oblíbená a na přípravu snadná