Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
radka.vobecka uvařil 7. 10. 2024 05:40 Kuřecí stehna na pivě s žampionovým bulgurem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radka.vobecka uvařil 7. 10. 2024 05:40 Kuřecí stehna na pivě s žampionovým bulgurem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radka.vobecka uvařil 7. 10. 2024 05:40 Kuřecí stehna na pivě s žampionovým bulgurem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radka.vobecka uvařil 7. 10. 2024 05:40 Kuřecí stehna na pivě s žampionovým bulgurem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šťavnatý jahelník za pár korun: Dobrota podle receptu našich babiček voní skořicí a jablky a chutná božsky