Vláčná a voňavá žemlovka z mazance je hotová raz dva a je plná šťavnatých rozinek i sladkých jablíček
Knedlík ve vajíčku je skvělou příležitostí, jak využít zbytky. Stačí jen tři ingredience a pár užitečných rad na vylepšení
Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
JanaDorazinova uvařila 27. 2. 2009 17:21 Kuřecí stehna s pomerančovou šťávou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lenka-m uvařila 17. 7. 2008 18:07 Kuřecí stehna s pomerančovou šťávou 0 0 Zobrazit detail Hotovo Okomentovat
lenka-m uvařila 17. 7. 2008 18:06 Kuřecí stehna s pomerančovou šťávou 0 0 Zobrazit detail Před vložením do trouby Okomentovat
lenka-m uvařila 17. 7. 2008 18:05 Kuřecí stehna s pomerančovou šťávou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní