Masopustní tvarohové koblihy podle Moniky: Jsou tak dobré, že do druhého dne nevydrží, říká autorka kuchařek
Jan Werich si rád pochutnával na kombinaci masa s ovocem, miloval ale i olomoucké syrečky a škvarkové placky
Staročeská uhlířina: Jednoduché jídlo z brambor a nočků chutná i dnes, slanina a kysané zelí přinesou další rozměr chuti
Anna Kocikova uvařila před 15 hodinami Kuřecí šunka se zeleným pepřem a paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila před 15 hodinami Kuřecí šunka se zeleným pepřem a paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kvašená zelenina je snadnou variantou nakládání. Kromě zelí a okurek báječně chutnají i fermentované papriky, cibule nebo ředkvičky
7 foto Velikonoční perníčky od PerníKáči: Podle receptu úspěšné perníkářky jsou hned měkké, krásně voní a povedou se každému