uvařil 21. 8. 2012 20:10
...mimo kupovaných knedlíků, to nemá chybu...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 8. 2012 20:10
...mimo kupovaných knedlíků, to nemá chybu...
uvařila 13. 8. 2012 17:14
Hotový pokrm posypeme osmaženou cibulkou a nakrájenou pažitkou.
uvařila 13. 8. 2012 17:10
S uvedených surovin vypracujeme těsto,utvoříme 2válečky,vložíme do vroucí osolené vody a cca 20minut vaříme.
uvařila 13. 8. 2012 17:07
Na osmahnutý špek s cibulí, česnekem a kmínem vložíme maso,osmahneme,přidáme zelí,jablko,vývar a pod pokličkou dusíme 20minut.
uvařila 13. 8. 2012 17:04
Kosti,kůži a ostatní suroviny vložíme do hrnce se studenou vodou a od doby varu vaříme cca45minut.Přecedíme,do vařícího vývaru klepneme vajíčko,dochutíme solí,pepřem,pažitkou
uvařila 13. 8. 2012 16:59
Část použitých surovin.Ze stehen odstraníme kůži a kosti,špek,cibuli,jablko nakrájíme na kostičky,česnek na plátky.
uvařila 13. 8. 2012 16:59
uvařila 13. 8. 2012 16:59
Kuřecí uzené v kyselém zelí dušené
Na co nezapomenout při přípravě beránka? Kromě osvědčeného receptu je třeba dobře vymazat formu a ozdobit ho podle fantazie
Historie svatebních dortů: Od chlebového koláče až po šílenosti devadesátek
Polské krówki: Legendární polské karamelky miluje celý svět. Jak si je udělat doma?