Velikonoční slaný mazanec nadchne ty, kteří si nepotrpí na sladké. Jeho chuť vylepšuje slanina, sýry a čerstvé bylinky
Petra Benesova uvařila 14. 10. 2016 10:48 Kuřecí ve smetanové omáčce s česnekem a parmazánem, pečené s brambory a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 14. 10. 2016 10:47 Kuřecí ve smetanové omáčce s česnekem a parmazánem, pečené s brambory a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 14. 10. 2016 10:43 Kuřecí ve smetanové omáčce s česnekem a parmazánem, pečené s brambory a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 14. 10. 2016 10:43 Kuřecí ve smetanové omáčce s česnekem a parmazánem, pečené s brambory a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
16 foto Je fajn dát surovinám u nás na Moravě i druhou šanci, říká výrobce slaninády, česnekových štanglí, nebo čatní ze zelených mandlí
Míša Landová z Peče celá země radí, jak na skvělé cukroví: Plánujte, dejte si čas a nesnažte se péct vše najednou