uvařila 26. 3. 2014 19:10
Na závěr přidáme prolisovaný česnek a podle chuti dochutíme. Podáváme s vařeným bramborem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 3. 2014 19:10
Na závěr přidáme prolisovaný česnek a podle chuti dochutíme. Podáváme s vařeným bramborem.
uvařila 26. 3. 2014 19:10
Přidáme klobásu, pórek a záklechtku, promícháme a přikryté obyčejnou pokličkou slabým varem vaříme 15minut. Občas promícháme,pokud je potřeba,trochu podlijeme
uvařila 26. 3. 2014 19:09
Hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu na slabém plameni vaříme 40minut. Hrnec ochladíme a otevřeme.
uvařila 26. 3. 2014 19:09
Poté přidáme žaludky, mírně osolíme, opepříme a podlijeme 250ml horké vody.
uvařila 26. 3. 2014 19:09
Do hrnce na tuk a šťávu po klobáse dáme slaninu společně s cibulí a kmínem a přibližně 5minut restujeme, než cibule mírně zavadne.
uvařila 26. 3. 2014 19:08
uvařila 26. 3. 2014 19:08
Na oleji osmahneme klobásu a odložíme stranou
uvařila 26. 3. 2014 19:07
Část použitých surovin
uvařila 26. 3. 2014 19:07
Detail
uvařila 26. 3. 2014 19:07
Kuřecí žaludky na pórku,připravené v papiňáku
Voňavé makové loupáky od Terezy z Peče celá země: Drahé máslo nahraďte sádlem, pomůže to skvělé chuti, říká
Svačiny pro děti zdravě a chutně: Chytré tipy, co dobrého sbalit capartovi do školní aktovky
Retro okénko: Besipky kdysi stály jen 70 haléřů. Balení sladkých kroužků s ovocnou příchutí bylo vyrobeno speciálně pro řidiče