uvařila 1. 12. 2015 21:10
Zbytek z cedníku vrátíme do hrnce se šťávou,rozmixujeme a do šťávy vložíme odebrané suroviny.Dochutíme,provaříme a podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 12. 2015 21:10
Zbytek z cedníku vrátíme do hrnce se šťávou,rozmixujeme a do šťávy vložíme odebrané suroviny.Dochutíme,provaříme a podáváme
uvařila 1. 12. 2015 21:10
Přidáme žaludky,papriku a prudce osmažíme.Podlijeme,přidáme okurky a dusíme doměkka.Poté vše přecedíme a žaludky vybereme stranou
uvařila 1. 12. 2015 21:10
Okurky nakrájíme,žaludky očistíme a větší kusy překrojíme.Orestujeme bůček,cibuli s česnekem a bobkovým listem
uvařila 1. 12. 2015 21:09
Část použitých surovin
uvařila 1. 12. 2015 21:09
Detail
uvařila 1. 12. 2015 21:09
Kuřecí žaludky se znojemskou příchutí
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr