Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Ivana79 uvařila 28. 9. 2010 13:51 Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 28. 9. 2010 13:51 Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
happy.lenulka uvařila 27. 8. 2010 12:00 Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 9. 2009 17:12 Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 9. 2009 17:12 Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 9. 2009 17:12 Kuřecí závitky s Hermelínem a brusinkami v tymiánové marinádě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Jak na nadýchané domácí bagety, které jsou výborné i druhý den? Stačí použít malý fígl s kynutím