uvařila 20. 10. 2016 04:59
Připravené těsto by mělo být ani ne příliš řídké, ale ani ne moc tuhé.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 10. 2016 04:59
Připravené těsto by mělo být ani ne příliš řídké, ale ani ne moc tuhé.
uvařila 20. 10. 2016 04:59
Na pánvi smažíme po obou stranách
uvařila 20. 10. 2016 04:59
Vypadají krásně nadýchaně
uvařila 20. 10. 2016 04:59
Nechávám je dojít v rozehřáté remosce, jsou velmi chutné a měkoučké.
uvařila 20. 10. 2016 04:59
Podáváme teplé.
uvařila 20. 10. 2016 04:59
Kurkumové hracháčky
10 nejlepších jídel z mrkve: Dáte si mrkvové řezy, pomazánku nebo babiččiny buchty mrkvánky?
Jak na skvělé česnekové máslo? Hodí se na bagetu, těstoviny i k masu a můžeme je i zamrazit
Souboj na talíři završil fantastický houbový guláš pod taktovkou Jana Punčocháře. Jak tohle levné jídlo připravit dokonale?