Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
suslajda uvařila 9. 1. 2013 16:40 Kuskus s krevetami, nebo brynzou 0 0 Zobrazit detail S brynzou Okomentovat
suslajda uvařila 9. 1. 2013 16:40 Kuskus s krevetami, nebo brynzou 0 0 Zobrazit detail S krevetami Okomentovat
Nepečené tatrankové kuličky: Voní oříšky a rumem, obalené v kokosu vypadají luxusně a chutnají božsky, přitom jsou jednoduché
25 foto Příběh jako z pohádky: Jídla Radka Příhonského chválili králové, teď je může ochutnat každý „smrtelník“