Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Tom Beyk uvařil 17. 2. 2016 07:12 Květák jako mozeček se slaninou a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tom Beyk uvařil 17. 2. 2016 07:11 Květák jako mozeček se slaninou a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tom Beyk uvařil 17. 2. 2016 07:10 Květák jako mozeček se slaninou a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tom Beyk uvařil 17. 2. 2016 07:10 Květák jako mozeček se slaninou a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tom Beyk uvařil 17. 2. 2016 07:10 Květák jako mozeček se slaninou a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jahodový džem pro začátečníky a bez chemie: Jednoduchý návod zvládne každý a doma to zavoní jako u babičky v kuchyni
Hubnutí žen po padesátce má svá pravidla, říká Margit Slimáková. Nejvíce škodí opakované diety, varuje expertka
6 foto Těstoviny jako z pořadu Prostřeno: Jak dlouho je vařit, aby byly vynikající, a co znamená al dente?