Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
mika59 uvařila 11. 4. 2017 15:11 Květák v křupavém zeleninovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 4. 2017 12:37 Květák v křupavém zeleninovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 4. 2017 12:37 Květák v křupavém zeleninovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 4. 2017 12:37 Květák v křupavém zeleninovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
17 foto Čajové kostky na posílení imunity podle Terezy z Peče celá země: Nezapomeňte na pepř, je důležitý, aby vše fungovalo
Jarní cibulka vydrží až týden v ledničce. Křupavost a svěžest jí prodlouží umístění do sklenice s vodou a obal z igelitového sáčku