uvařila 19. 6. 2011 16:48
já jsem měla s koprem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 6. 2011 16:48
já jsem měla s koprem
uvařila 19. 6. 2011 16:47
květák,bramburu a kostku bujonu vaříme 10 minut v 1/2l vody,pak přidáme v kefíru rozmíchanou hl.mouku a ještě 5 minut provaříme
uvařila 19. 6. 2011 16:45
Květáková"kefírovka"
uvařila 19. 6. 2011 16:45
pro manžela bez kopru
uvařila 19. 6. 2011 16:45
část použitých surovin
Pečeme s Ivou: Jednoduché bulky se sýrem vydrží vláčné a voňavé dva dny. A ta vůně! Je cítit až ven před dům
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Jak připravit šťavnaté uzené k novoroční čočce: Skvělou chuť zajistí jednoduchý fígl s vodou