Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
poslirecept uvařil 13. 9. 2024 19:34 Květákové ragú s čočkou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 13. 9. 2024 19:34 Květákové ragú s čočkou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Moravské báleše podle receptu od babičky: Tyhle kynuté placky se snadno připravují a chutnají nasladko i naslano
Jak na křupavé skořicové jablečné chipsy: Jde to v troubě i ve friťáku a příprava je velmi jednoduchá