uvařila 26. 9. 2012 09:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 9. 2012 09:49
uvařila 26. 9. 2012 09:48
uvařila 5. 3. 2012 15:38
uvařila 6. 9. 2009 13:03
uvařila 6. 9. 2009 13:03
uvařil 5. 9. 2009 18:09
uvařil 5. 9. 2009 18:08
uvařila 26. 8. 2009 10:42
uvařila 25. 8. 2009 16:35
vytažený z trouby
uvařila 24. 8. 2009 17:36
Ještě jeden detail :o)))
uvařila 24. 8. 2009 17:28
Právě upečeno- dobrou chuť!
uvařila 24. 8. 2009 17:27
Potřeme vejcem a posypeme mandlovými lupínky.
uvařila 24. 8. 2009 17:27
Do středu naklademe nádivku.
uvařila 24. 8. 2009 17:26
Z obou krajů nařežeme těsto na pásky.
uvařila 24. 8. 2009 17:24
Na vyváleném těstě je dobré naznačit třetiny.
uvařila 24. 8. 2009 17:23
Těsto bez práce vyrobí pekárna.
uvařila 24. 8. 2009 17:22
Hotová náplň nesmí být moc tekutá.
uvařila 24. 8. 2009 17:22
uvařila 24. 8. 2009 17:22
Švestky nakrájíme na malé kousky.
Jak Napoleon živil své vojáky? Museli si vystačit s přídělem tvrdých sucharů, octem a pálenkou
Zbylo vám maso z pečené husy? Připravte z něj lahodný sendvič, vydatnou polévku nebo božský slaný koláč
Pádné důvody, proč vyzkoušet Suchý únor: Co očekávat od měsíce bez alkoholu?