Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stálé váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Marcela Kr. uvařila 21. 2. 2017 19:49 Ladu (exkluzivní indická sladkost) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Martin_B uvařil 16. 9. 2014 08:19 Ladu (exkluzivní indická sladkost) 0 0 Zobrazit detail ladu_pasirovani Okomentovat
Martin_B uvařil 16. 9. 2014 08:19 Ladu (exkluzivní indická sladkost) 0 0 Zobrazit detail ladu_smes Okomentovat
Martin_B uvařil 16. 9. 2014 08:19 Ladu (exkluzivní indická sladkost) 0 0 Zobrazit detail Ladu_hotovo Okomentovat
Pečeme s Ivou: Velikonoční zajíčci ozdobí každý sváteční stůl a potěší všechny koledníky. S jejich přípravou rády pomohou i děti.
5 foto Sezona burčáku začíná! Před 20 lety stál litr 44 Kč, dnes za něj dáte skoro stovku, ale oproti loňsku nezdražil