Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Lendiiik uvařila 14. 12. 2012 14:37 Legislativní perníčky (ihned měkké) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
DenisaK uvařila 14. 12. 2012 13:18 Legislativní perníčky (ihned měkké) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala