Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
K@tka uvařil 8. 3. 2013 07:24 "Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 8. 3. 2013 07:24 "Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 8. 3. 2013 07:24 "Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Tak trochu jiná chlebová polévka? Toskánská ribollita je plná zeleniny a voní sýrem