Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
LusSyNDA uvařila 28. 8. 2014 10:07 Lentilkový dort pro děti 0 0 Zobrazit detail Náš oslavenec Okomentovat
LusSyNDA uvařila 28. 8. 2014 10:07 Lentilkový dort pro děti 0 0 Zobrazit detail Hotový dortík Okomentovat
I dezert ze starého chleba může být úžasný: Chlebový pudink nahradí naši žemlovku. Víme, jak jej připravit!
Znáte medvědí langoše? Základem nadýchané a křupané placky je domácí kvásek, čerstvý medvědí česnek a hodně rozpálený olej
Polévka štovíková brčálka: Regionální dobrota z Rokycanska voní muškátovým květem, báječně jemná je díky smetaně a vajíčku