uvařila 13. 7. 2011 17:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 7. 2011 17:53
uvařila 13. 7. 2011 17:51
Před a po upečení
uvařila 13. 7. 2011 17:50
Postup přípravy II.
uvařila 13. 7. 2011 17:48
Postup přípravy I.
uvařila 13. 7. 2011 17:48
uvařila 13. 7. 2011 17:48
Dobrou chuť
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli