uvařila 19. 10. 2013 22:53
hotovka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 10. 2013 22:53
hotovka
uvařila 2. 9. 2012 17:30
Měkké maso po uečení vyjmeme ze šťávy a uchováme v teple.Mouku rozmícháme se zbytkem smetany,přilijeme do šťávy a 10minut provaříme.Podáváme s rýží,nebo s tím,co máme rádi.
uvařila 2. 9. 2012 17:23
Na připravený základ dáme zatáhnout maso.Maso podlijeme a dusíme do poloměkka.Přidáme 1/2smetany a dáme zapéct do dtrouby.
uvařila 2. 9. 2012 17:20
Část použitých surovin.Orestujeme slaninu.Přidáme cibuli a osmahneme do zlatavé barvy.
uvařila 2. 9. 2012 17:19
cibuli a slaninu nakrájíme na velice jemno,kousek slaniny nakrájíme na delší tenčí proužky
uvařila 2. 9. 2012 17:16
uvařila 2. 9. 2012 17:16
uvařila 2. 9. 2012 17:16
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku
Jídelní rozmary slavných: Hrdina Pobřežní hlídky David Hasselhoff vypije denně pět litrů vody a nejraději má grilované kuřecí maso
Vyzkoušeli jsme mechový dort jako z MasterChefa. S krémem z mascarpone a malinami chutná fantasticky