uvařila 25. 5. 2013 15:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 5. 2013 15:08
uvařila 25. 5. 2013 15:08
uvařila 25. 5. 2013 13:54
uvařila 25. 5. 2013 13:52
uvařila 25. 5. 2013 12:45
uvařila 24. 5. 2013 14:19
uvařila 24. 5. 2013 14:18
A můžeme podávat :-)
uvařila 24. 5. 2013 14:14
...a na ně lilek potřený česnekem. Vše zalijeme smetanou a pečeme.
uvařila 24. 5. 2013 14:10
...na maso patří plátky sýra...
uvařila 24. 5. 2013 14:09
...a položíme je na cibulku...
uvařila 24. 5. 2013 14:07
...očervena opečeme maso
uvařila 24. 5. 2013 14:05
Opečenou cibulku naskládáme na dno misky...
uvařila 24. 5. 2013 14:05
Opečený lilek necháme odkapat na papírové utěrce
uvařila 24. 5. 2013 14:05
Hotovo :-)
Manžel Marie Terezie František Lotrinský miloval francouzskou kuchyni, ale doma měl nařízeno jíst rakouská jídla
Retro okénko: Pamatujete na bonbony Sisinky? Stály 3 Kčs, vytahovaly plomby, ale děti je stejně milovaly
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte kváskové langoše! Mají krajkově okatou střídu provoněnou listy medvědího česneku