uvařila 1. 7. 2015 13:48
Lilek zapečený s Tikka masalou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 7. 2015 13:48
Lilek zapečený s Tikka masalou
uvařila 1. 7. 2015 13:48
Po 10minutách přidáme nastrouhaný sýr,opět trochu másla a dáme do trouby,než se sýr rozpustí a udělá krustičku
uvařila 1. 7. 2015 13:47
Proložíme rozmarýnem a plátky másla a dáme zapéct
uvařila 1. 7. 2015 13:47
Na každé kolečko navršíme omáčku
uvařila 1. 7. 2015 13:47
vypocený lilek osušíme,dáme do zapékací mísy a posypene nakrájenou natí
uvařila 1. 7. 2015 13:46
Detail hotového jídla
uvařila 1. 7. 2015 13:46
Použité suroviny
uvařila 1. 7. 2015 13:46
Lilek zapečený s Tikka masalou
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice