Josef Maršálek: Pečení vás naučí trpělivosti a respektu k surovinám i k lidem, nikomu bych nedovolil, aby mi to zprotivil
Mrkvové minikoláčky s povidly: Díky mrkvi jsou nádherně vláčné, úžasně jemné i přirozeně nasládlé a chutnají božsky
poslirecept uvařil 28. 2. 2025 10:46 Listový koláč s cibulí a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečená bramborová roláda: Nejlepší je plněná směsí uzeného masa a kysaného zelí, před vysušením ji ochrání pečicí papír a sádlo
Nepečené cukroví z piškotů: Vláčná a voňavá vosí hnízda, efektní ořechové trubičky nebo aromatická kávová zrna
Prdelačka z jelita: Chutná jak opravdová zabijačková polévka, přitom stačí přidat jen vývar a pár ingrediencí