Výborné šunkofleky s uzeným masem jsou obědovou klasikou. Zjemněné smetanou a voňavé kořením chutnají božsky
Šéfkuchař radí, jak na perfektní smažený sýr, aby nevytekl: Dodržujte tyhle tři kroky a výsledek bude dokonalý, říká
Velikonoční nádivka podle šéfkuchaře Hynka: Je báječně vláčná, voní bylinkami a skvělou chuť jí dává medvědí česnek
terezicka1 uvařila 6. 5. 2017 19:42 Listy plněné masovou směsí s rýží 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zamilované valentýnské menu podle horoskopu: Beran potřebuje pořádný steak, Panny sladké koláčky a Rak šťavnatý řízek
4 foto První „kuchařka“ pochází ze starověké Mezopotámie. Takhle se vaří ječná kaše s datlemi podle 4 000 let starého receptu