Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
pipre uvařila 6. 9. 2014 17:00 Lívance s omáčkou z lesního ovoce a se zmrzlinou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pipre uvařila 6. 9. 2014 17:00 Lívance s omáčkou z lesního ovoce a se zmrzlinou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Voňavé a křupavé řízky z bedly bez smažení a složitého postupu. O perfektní chuť se postará trouba a zajímavý trojobal
Libor Bouček se v kuchyni nebojí ničeho: Repertoár mého vaření určují děti. Zvládne svíčkovou i Asii, ale co má rád on sám?
Jak v obchodě poznat kvalitní povidla? Hledejte výrobek bez aromat, barviv a zahušťovadel, říká Lukáš Medek