Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Marie Svarcova uvařila 5. 8. 2022 11:51 Losos na másle s jablkem, cibulí a Créme Fraiche 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 5. 8. 2022 11:51 Losos na másle s jablkem, cibulí a Créme Fraiche 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 5. 8. 2022 11:51 Losos na másle s jablkem, cibulí a Créme Fraiche 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chlupaté koláčky – valašská specialita z brambor nahradí knedlíky. Výborné jsou s jednoduchou povidlovou omáčkou