Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
poslirecept uvařil 4. 2. 2025 20:01 Lososový filet se špenátem v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 4. 2. 2025 20:01 Lososový filet se špenátem v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 4. 2. 2025 20:01 Lososový filet se špenátem v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 4. 2. 2025 20:01 Lososový filet se špenátem v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 4. 2. 2025 20:01 Lososový filet se špenátem v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Cuketové zelí s osmaženou cibulkou a dochucené octem a kmínem chutná jako to pravé. Navíc využijete i přerostlé cukety