Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
evosheek uvařil 8. 2. 2013 16:42 Mafé - hovězí ragú dušené v arašídové omáčce - Senegálský guláš 0 0 Zobrazit detail Mafé Okomentovat
evosheek uvařil 8. 2. 2013 16:42 Mafé - hovězí ragú dušené v arašídové omáčce - Senegálský guláš 0 0 Zobrazit detail Po přidání zeleniny Okomentovat
evosheek uvařil 8. 2. 2013 16:42 Mafé - hovězí ragú dušené v arašídové omáčce - Senegálský guláš 0 0 Zobrazit detail Masový základ Okomentovat
Pět tradičních velikonočních moučníků: Klasiku v podobě mazance doplní medové jidášky, vajíčka z perníku i boží milosti
Univerzální jogurtové těsto na závin: Stačí na něj jen tři ingredience, je rychlé, vláčné a po upečení krásně křehké
Jedlé krásky na zahradě i na balkoně: Jak pěstovat denivky, bohyšky i lichořeřišnice, které jsou krásnou ozdobou nejen do salátů