uvařila 13. 3. 2010 20:42
po 30 minútach by mala byť ryža v kapustných listoch uvarená
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 3. 2010 20:42
po 30 minútach by mala byť ryža v kapustných listoch uvarená
uvařila 13. 3. 2010 20:42
na mahshi cromb dáme tanier/misku opakom a zalejeme zálievkou
uvařila 13. 3. 2010 20:41
pripravíme si zálievku, v ktorej budeme mahshi cromb variť
uvařila 13. 3. 2010 20:40
na stonky naukladáme do vrstiev plnené kapustné listy
uvařila 13. 3. 2010 20:39
do hrnca si naspodok naukladáme stonky z petržlenovej, kôprovej a koriandrovej vňate, na stonky naukladáme nakrájané paradajky a zvyšné strúčiky cesnaku
uvařila 13. 3. 2010 20:38
kapustné listy plníme zmesou mahshi
uvařila 13. 3. 2010 20:38
ďalej k ryži pridáme nasekanú petržlenovú, koriandrovú a kôprovú vňať, paradajkový pretlak, olej a maslo
uvařila 13. 3. 2010 20:37
k ryži pridáme cibuľu, cesnak a koreniny
uvařila 13. 3. 2010 20:28
kapustné listy varíme vo vode s 1ČL mletého indického kmínu
uvařila 13. 3. 2010 20:28
kapustné listy varíme, až kým nie sú akoby priesvitné
uvařila 13. 3. 2010 20:28
Mahshi cromb - plnené kapustné listy zmesou mahshi
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Jídelníček podle horoskopu: Na záněty trpící Ryby by měly jíst česnek. Štíři, pozor na sladké!
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes