Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Jak se starat o angrešt na jaře? Kromě správného prořezání potřebuje i dobré přihnojování, třeba výluhem z kopřiv
Kopřivový sirup zastudena: Jarní vzpruha je nabitá vitaminy a minerály, kopřivy den louhujeme a další příprava už je snadná
Drahos z kamene uvařil 19. 1. 2016 14:50 Maková bublanina se švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 17. 1. 2016 11:06 Maková bublanina se švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 17. 1. 2016 11:05 Maková bublanina se švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 17. 1. 2016 11:05 Maková bublanina se švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Trvale nízké ceny se vyplácí. Žabka hlásí třetinový nárůst počtu prodaných kusů potravin ze základního zákaznického košíku
Perfektní křenovou omáčku zvládne i kuchařský amatér: Důležitá je kvalitní smetana a spousta řízného křenu