Buchty po ránu: Kváskové moravské koláče podle Josefa Maršálka jsou nadýchané a vláčné. Je třeba dát kvásku čas, říká cukrář
Valašská kyselica podle Kuby z MasterChefa: Voní uzeným masem, špekem i kmínem. Přípravu zvládne i amatér
Kulajda jako od maminky: K dokonalé chuti nesmí chybět dostatek voňavých hub, hustá smetana a výrazný kopr
Hella uvařila 29. 1. 2025 14:03 Makový koláč s jablky 0 0 Zobrazit detail Makovec můžeme zdobit čokoládovou polevou Okomentovat
5 foto Vánoce televizní hlasatelky Marie Retkové: Jsme rybí rodina, řízek u nás nehrozí. Do salátu nedávám zeleninu, říká moderátorka
Jak na ten nejlepší těstovinový salát? Těstoviny je potřeba vařit trochu déle a ochucovat ještě za tepla, pak je výsledek perfektní