Otevírací doby obchodů o svátcích 1. a 8. května: Stručný přehled, kde bude zavřeno a kdy si ještě stihnete nakoupit
Jak na křehký a křupavý chřest? Vařit jen krátce a držet se prověřených tipů a fíglů při přípravě. Je to snadné a výsledek nadchne
Ledvinky po uhersku: Potřebují předem naložit do mléčné lázně a jejich jemná chuť pak příjemně překvapí
poslirecept uvařil 22. 8. 2024 20:44 Mandlové knedlíčky na ostružinách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 22. 8. 2024 20:44 Mandlové knedlíčky na ostružinách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak se jedlo ve středověkém podhradí? Na jídelníčku byly nejen obilné kaše, ale i úhoř, hlemýždi a různé nekynuté placky
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá