Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Lenunka uvařila 4. 11. 2018 13:36 Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenunka uvařila 4. 11. 2018 13:21 Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 23. 11. 2017 11:38 Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
MasterChef Česko 2022: Večeře pro 3 strávníky za 80 Kč? Soutěžící připravili zelňačku, ragú z kuřecích srdíček i karbanátky