Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
spagetka uvařila 29. 8. 2014 11:37 Marinovaná telecí plec s pikantní náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 29. 8. 2014 11:37 Marinovaná telecí plec s pikantní náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 29. 8. 2014 11:37 Marinovaná telecí plec s pikantní náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
28 foto Režisér a producent Petr Jákl: Zbožňuju chipsy a oříšky a nesnáším vaření podle receptů, raději improvizuji
Estonský věnec kringel: Severský vánoční moučník je krásně vláčný, omamně voní skořicí a příprava je překvapivě snadná