Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Lenka Škulinová uvařila 12. 3. 2017 15:44 Maso na špejli se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 12. 3. 2017 15:44 Maso na špejli se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 12. 3. 2017 15:44 Maso na špejli se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 12. 3. 2017 15:44 Maso na špejli se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 12. 3. 2017 15:44 Maso na špejli se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Úroda kanadských borůvek se blíží. Svědčí jim kyselejší půda a zálivka dešťovou vodou, před škůdci je ochrání síť
Vepřové nožičky jsou delikatesa, o kterou bývá na zabijačce rvačka. Předvařené a dokřupava upečené chutnají fantasticky