Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
JanaDorazinova uvařila 3. 2. 2012 11:45 Maso z krůtího stehna na cibuli a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 3. 2. 2012 11:45 Maso z krůtího stehna na cibuli a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 3. 2. 2012 11:45 Maso z krůtího stehna na cibuli a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drážďanský pudinkový koláč Eierschecke má nadýchaný korpus a dvojitou náplň z tvarohu a pudinku. Díky tomu chutná božsky!