uvařila 23. 10. 2013 20:06
Hotovou roládu nakrájíme a podáváme s rýží
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 10. 2013 20:06
Hotovou roládu nakrájíme a podáváme s rýží
uvařila 23. 10. 2013 20:06
Roládu zprudka opečeme,dáme do nádoby se zbytkem dušené cibule ve které ji budeme dále připravovat.Podlijeme a děláme doměkka
uvařila 23. 10. 2013 20:06
Na omeletu dáme zbytek sýra,podušeou cibuli,zabalíme do rolády a utáhneme nití
uvařila 23. 10. 2013 20:05
Plát masa okořeníme,potřeme hořčící,posypeme sýrem,cibulí a položíme omeletu.
uvařila 23. 10. 2013 20:04
Maso ostrým nožem uprostřed rozřízneme,ale nedořízneme až dokonce.Rozevřeme do tvaru otevřené knihy a přes folii rozklepeme do stran
uvařila 23. 10. 2013 20:04
Slaninu osmahneme,přidáme cibuli,orestujeme,podlijeme a dusíme
uvařila 23. 10. 2013 20:03
Nakrájíme cibuli a slaninu
uvařila 23. 10. 2013 20:02
uvařila 23. 10. 2013 20:02
Detail na řezu
uvařila 23. 10. 2013 20:02
Masová roláda s cibulovo"celestýnskou"náplní
Poctivý vývar, základ podzimního jídelníčku. Jak ho ozvláštnit? Zkuste noky nebo svítek
Peče celá země jde do finále: Favorizovaný Vojta na své dřívější úspěchy nemůže spoléhat. Tereza a Roman zabojují
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně