uvařil 5. 11. 2020 13:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 11. 2020 13:18
uvařil 5. 11. 2020 13:18
uvařil 5. 11. 2020 13:18
uvařila 2. 11. 2012 16:16
Doplníme horkou vodou a ještě 5 minut povaříme.Podáváme např.s rýží a sypeme zelenou bylinkou
uvařila 2. 11. 2012 16:16
Na osmaženou slaninu dáme zatáhnout maso.Přidáme cibuli a necháme zavadnout.Přidáme protlak,bujón,podlijeme a dusíme.K měkkému masu přidáme hříbky i s nálevem.
uvařila 2. 11. 2012 16:15
detail hotového pokrmu z nudliček z vepřové kýty
uvařila 2. 11. 2012 16:15
část použitých surovin
uvařila 2. 11. 2012 16:15
Masové nudličky se zavařenými hříbky
Cukroví na poslední chvíli: Ukoulejte si kokosové, medovníkové nebo datlové kuličky
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
Jak správně připravit svíčkovou na smetaně? Na královnu omáček potřebujete dobré maso, kořenovou zeleninu a trpělivost