uvařila 27. 8. 2011 16:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2011 16:58
uvařila 27. 8. 2011 16:57
uvařila 27. 8. 2011 16:57
uvařila 15. 8. 2011 21:32
"šišečky"jsou uvnitř krásně šťavnaté,což dokazuje tohle foto:-)
uvařila 15. 8. 2011 21:31
podáváme nejlépe se šťouchanými brambory
uvařila 15. 8. 2011 21:29
posypeme nakrájeným rajčatetem,podlijeme vývarem a opět pod alobalem pečeme dalších 10minut
uvařila 15. 8. 2011 21:21
šíše naskládáme na cibilku do zapékací mísy,přikryjeme alobalem a na nejvyšší výkon trouby pečeme 10minut
uvařila 15. 8. 2011 21:20
z odpočinuté směsi tvoříme"šišečky"které balíme do plátku anglické slaniny
uvařila 15. 8. 2011 21:18
uvařila 15. 8. 2011 21:18
část použitých nastrouhaných surovin
uvařila 15. 8. 2011 21:18
Masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku