uvařila 27. 8. 2011 16:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2011 16:58
uvařila 27. 8. 2011 16:57
uvařila 27. 8. 2011 16:57
uvařila 15. 8. 2011 21:32
"šišečky"jsou uvnitř krásně šťavnaté,což dokazuje tohle foto:-)
uvařila 15. 8. 2011 21:31
podáváme nejlépe se šťouchanými brambory
uvařila 15. 8. 2011 21:29
posypeme nakrájeným rajčatetem,podlijeme vývarem a opět pod alobalem pečeme dalších 10minut
uvařila 15. 8. 2011 21:21
šíše naskládáme na cibilku do zapékací mísy,přikryjeme alobalem a na nejvyšší výkon trouby pečeme 10minut
uvařila 15. 8. 2011 21:20
z odpočinuté směsi tvoříme"šišečky"které balíme do plátku anglické slaniny
uvařila 15. 8. 2011 21:18
uvařila 15. 8. 2011 21:18
část použitých nastrouhaných surovin
uvařila 15. 8. 2011 21:18
Masovo-zeleninové"šišečky"v anglickém kabátku
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Fantastický hovězí houbový guláš: Připravuje se jednoduše a chutná božsky i ve variantě bez mouky
Kynutý jihočeský koláč plný borůvek podle cukráře Josefa Maršálka. Díky jedné fintě s drobenkou bude přímo dokonalý
Dovolená v Turecku 2023: Levné potraviny vyrazí dech. Kilo rajčat i litr mléka za 15 korun, kuřecí maso o stovku levnější než u nás