Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Libulka uvařila 22. 2. 2018 12:20 Měkoučké čokoládové pracny upečené na poslední chvíli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Libulka uvařila 22. 2. 2018 12:20 Měkoučké čokoládové pracny upečené na poslední chvíli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rozmarynaH uvařila 22. 11. 2016 11:39 Měkoučké čokoládové pracny upečené na poslední chvíli 0 0 Zobrazit detail Čokoládové pracny Okomentovat