uvařila 16. 10. 2012 21:22
Přikryjeme poklicí a 5 minut dusíme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 10. 2012 21:22
Přikryjeme poklicí a 5 minut dusíme.
uvařila 16. 10. 2012 21:21
Na osmaženou slaninu dáme prudce osmahnout plátky jater,poté otočíme a přidáme obě sojové omáčky.
uvařila 16. 10. 2012 21:21
Játra okořeníme,slaninu nakrájíme na úzké proužky a na oleji osmažíme dozlatova.
uvařila 16. 10. 2012 21:20
Játra od sebe oddělíme,očistíme,rozřízneme na větší plátky a na okrajích nařízneme.
uvařila 16. 10. 2012 21:19
uvařila 16. 10. 2012 21:18
uvařila 16. 10. 2012 21:18
Minutková krůtí játra
Retro okénko: Klasické jednohubky se salámem, sýrem i okurkou frčí pořád. Tyhle druhy patří mezi nejoblíbenější
Za cukrovku může cukr. Nebo ne? Zjistěte, jak předcházet vzniku diabetu
Nejoblíbenější kavárny a cukrárny v Praze podle recenzí: Nejlepší větrník mají ve Světozoru, pro punčák si zajeďte na Žižkov