Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Moshe uvařil 21. 9. 2010 09:07 Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Řezník Čejka radí, jak ohřívat párky, aby nepopraskaly: Tyhle tři postupy zaručí šťavnatou chuť a dokonalý vzhled uzeniny
Meruňkové řezy Henrietta: Slavnostní dezert s jemným máslovým krémem a meruňkovou náplní chutná božsky
Těhotnej kuchař poradil, jak snadno připravit pečený bůček: Křupavou kůrčičku dodělejte na pánvi, říká
Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Nikina