uvařil 11. 1. 2011 10:51
Upečeno
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 1. 2011 10:51
Upečeno
uvařil 11. 1. 2011 10:51
Navrstveno a dáme do trouby
uvařil 11. 1. 2011 10:50
Zabalíme válečky
uvařil 11. 1. 2011 10:50
Okořeněné mleté maso
uvařil 11. 1. 2011 10:50
A můžeme jíst
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí