Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
1974andrea uvařila 2. 3. 2013 14:49 Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 2. 3. 2013 14:49 Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 2. 3. 2013 14:49 Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět třešňových dezertů: Voňavá a nadýchaná bublanina, osvěžující nepečené bábovičky nebo úžasně vláčný kakaový koláč
15 foto Vyzkoušeli jsme, jak se vaří v restauraci Jana Punčocháře: U Matěje potěší poctivá česká kuchyně, za oběd dáte kolem 500 korun
10 foto Halloweenské MasterChef Česko: Jak na jednoduché chlupaté prsty z listového těsta, pařáty čarodějnice a další děsivé pohoštění