Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
Waluci uvařila 11. 3. 2011 22:16 Můj úplně první dortík - díky Topreceptům! 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Waluci uvařila 11. 3. 2011 22:16 Můj úplně první dortík - díky Topreceptům! 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Waluci uvařila 11. 3. 2011 22:16 Můj úplně první dortík - díky Topreceptům! 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Palačinky z tvarohu a pudinku jsou díky tvarohu úžasně vláčné a nadýchané, vanilkový pudink jim dá jemnou vůni