Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Jak skladovat ředkvičky? Vlhký papírový ubrousek nebo miska s vodou jsou sázkou na jistotu, na oživení je dobré znát pár fíglů
Otevírací doby obchodů o svátcích 1. a 8. května: Stručný přehled, kde bude zavřeno a kdy si ještě stihnete nakoupit
Danca uvařila 6. 10. 2013 16:02 Muškátová dýně s máslovo-ořechovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 6. 10. 2013 16:02 Muškátová dýně s máslovo-ořechovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sušené houby: Nejlepší možnosti, jak je využít v kuchyni. Připravíte z nich skvělou nádivku, vydatnou pomazánku i koření
25 foto Příběh jako z pohádky: Jídla Radka Příhonského chválili králové, teď je může ochutnat každý „smrtelník“