Sloní žrádlo: Salámová retro pomazánka s majonézou a worchesterem je perfektní jako večeře i rychlé pohoštění pro návštěvu
Loštický řízek je podobný holandskému, ale dokonalou šťavnatost i lehkou pikantnost mu dává jedna netradiční ingredience
Buchty po ránu: Kynutý závin podle Josefa Maršálka oslní voňavou hruškovou náplní a úžasnou nadýchaností
Gurmanky uvařila 23. 3. 2011 16:57 Nadýchaný jahodový (nebo višňový) koláč který se rozplyne na jazyku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Královské Vánoce: Karel III. s rodinou si k večeři dají mořské plody, ale pochutnají si i na bramborové kaši ze zbytků
6 foto Mexická placka quesadilla původně sloužila jako miska. Dnes z ní připravíte jednoduchou večeři. Zkuste to podle receptu z Prostřena!