uvařila 25. 3. 2012 20:14
Dobrou chuť!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 3. 2012 20:14
Dobrou chuť!
uvařila 25. 3. 2012 20:13
druhou půlkou přikryjeme...
uvařila 25. 3. 2012 20:12
hotový řízek položíme na půlku omelety...
uvařila 25. 3. 2012 20:10
řízky opečeme z obou stran...
uvařila 25. 3. 2012 20:09
směs na omelety...
uvařila 25. 3. 2012 20:08
Nedělní řízky utajené v omeletách
uvařila 25. 3. 2012 20:08
detail...
uvařila 25. 3. 2012 20:08
suroviny ...
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni